Предимства на масивния паркет от дъб

Масивният паркет който правим в kamchia-oak се прави от дъб. Дъбът се отличава с по-голяма твърдост от други видове дървен материал и е по-устойчив на износване. Дъбът е един от най-предпочитаните материали за производство на масивен паркет и дюшеме. Използва се дори в строителството, тъй като неговата здравина и устойчивост му дават предимства пред други видове дървесина. За това решихме да предложим на нашите клиенти дъбов масивен паркет и дюшеме.

  1. Подобно на качественото червено вино, дъбовият под всъщност подобрява характеристиките си с времето. Дори и на 200 години, дъбовият под изглежда добре, а цветът му става по-плътен. Ако получава периодично необходимите грижи, масивния паркет само ще спечели от хода на времето. Колкото по-дълго се грижите за него, толкова по-хубав става.
  2. Дъбовата шарка е изключително подходяща за подова настилка. Благодарение на специфичното оцветяване на дъбовата дървесина. Естественият паркет или дюшеме от дъб предлагат възможност за избор според вкуса и интериорното решение – от хомогенна селекция с еднородно оцветяване за класически интериор до рустикален вариант с много оцветявания, което стои прекрасно на дюшеме.
  3. Масивният паркет позволява да изберете не само своята селекция и размер, но и начина на подреждане. Нещо повече, дъбовият материал е уникален. Всяка партида е различна, всяка носи характера на района, където е добита. Никой друг дъбов под няма да бъде абсолютно същия като Вашия. По този начин, вие винаги ще имате една уникалност, ваша уникалност във времето, която да ви радва и краси дома.
  4. Въпреки красотата на естественият цвят на дъба, ако предпочетете друг нюанс или цвят, дъбовата дървесина е сред най-лесно поддаващите се на оцветяване, при това без да губи от очарованието на специфичните си шарки.
  5. Дъбът е забележително издръжлив на всякакви атаки от плесени и насекоми. В дългосрочен план, избирайки масивен дъбов паркет, Вие ще спестите средства по поддръжка и ремонти на целия под. Инвестицията в дъбов естествен паркет, е едно изключително добро решение за всеки дом. Не случайно хората са казали, че евтиното излиза скъпо. Качеството на дъбът за подови настилки е преживяло селекцията на времето и се цени изключително много. За това естественият паркет и дюшеме се търсят и целят в САЩ, Германия, Великобритания, Франция и други страни.
  6. Дъбовият естествен паркет винаги е бил символ на качеството и носи със себе си усещането за изтънченост и ненатрапчив лукс. Така, че, ако търсите висококачествена масивна дървена настилка с непреходен вид и усещане, дъбът е най-добрият избор. Той е едно от малкото интериорни решения, които никога не излизат от мода.